Spotting / Keputihan

Ni keputihan ke spotting ye? Saya jadi konfius pulak. Sbb sebelum ni mmg dah ada keputihan kuning2 tu.

Spotting / Keputihan
2 Các câu trả lời

Keputihan ni, tp keep on monitor, klu mkin coklat better chck dkt klinik

4mo trước

Nk describe in details tak berani 😅 sbb sblm ni kne mcm tu, dr suruh monitor dulu, sometimes sbb implantation bleeding, klu skli je kluar cmtu okay lagi, tp klu consistent pagi smpi mlm better pergi chck