Mommy to bee

Ni my first pregnant..nak tahu macam mana nk rasa dia bergerak..saya baru 8week..sbb selera saya kuat makan #ingintahu #firstbaby

17 Các câu trả lời

Awal lg tu. Sy 16w bru rasa tu pun mcm bubble pop je dlm perut. Start 20w makin kuat.

saya dlm 25weeks bru rsa baby gerak.. masih awal lagi tu.. jga pemakanan😊

Selewatnya 18 minggu keatas baru rasa sis . Tu awal sangat haa

awal sangat tu sis, bby sy 18weeks bru dapat rasa dia gerak..

20 mggu keatas nanti boleh rasa dia gerak ye

20mgu kew atas sis

awal lg tu