Cramp makin kurang

Hi! Ni first pregnancy saya. Awal2 pregnant tu perut kerap cramp. Tapi start minggu lepas makin lama makin kurang. Ganti dengan mual + pening. Minggu ni mual + pening pun berkurang and cramp boleh kata tak ada. Normal ke macam tu? Paranoid sebab dah terbiasa cramp, jadi risau. Harap ada yang boleh beri jawapan. Thank you in advance mommies 🙏🏼❤️ #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Normal… sy awal prgnant tetiap hari cramp… lps msuk 5w kurang da.. skrang 6w rasa time bersin je 🤣

2y trước

Yup.. masa awal prgnant risau sgt2 tambah bila scan xnampk pe2 lg.. sampaikan cek prgnancy test selang sehari sbb risau.. 😅

normal. every symptoms mmg akan come and go

2y trước

Thank you for the explanation. Sebab first time jadi takut sikit hehe. Again thanksss ❤️