Najis baby

Ni cirit ke ? tak pernah najis mcmni sblum ni . baru ni tukar susu fm baru . tapi dah 2 minggu dah guna susu fm baru so far okay . cuma harini dia berak dah 4 kli . and najis mcmni . bolehh bgi pendapat ?

Najis baby
1 Trả lời

Normal kot, hari tu pernah gk baby cam cirit dlm 4x mcm tu sehari, tapi susu masih sama.. Teksturnya pun biasa.. Dlm 2 hari mcm tu.. Lps dari tu alhamdulillah normal blk cam selalu.. X tahu la, mgk dari mknn yg sy mkn juga kot sbb masa tu susu masih campur.. Skg je dia dah x berapa nak susu ibu.. Dah pandai tolak..