Tips Banyakkan Air Susu (milkbooster)

Ni antara tips milkbooster yg mommies boleh try. 1. Banyakkn mnum air masak 2. Minum air rebusan papaya muda 3. Minum air soya 4. Minum kuah ikan rebus 5. Makan ikan blh pekatkan susu 6. Minum air rebusan lobak putih 7. Minum susu kurma 8. Cari bidan kampung untuk urutkn breast 9. Banyakkan mkn sayur2an hijau (sawi) 10. Pump ikut waktu yg disarankan (demand/supply concept) Pastikan kita sentiasa positif dan yakin. Inshaallah berkesan. Sya dh pernah alami masalah susu drop. Alhamdulillah, petua ni semua yg bantu sya bykkn air susu blk.

6 Các câu trả lời

And try to not give up! Especially bila nak commit time and energy (or bila baby gigit sakit) 💪🏻

Tips yg berguna utk ibu yg air susu drop.. Tq😘

Sebenarnya mindset tu paling penting

woww tqq for the tips!

5y trước

Wlcm mommy 😘

Kuah ikan rebus 😖😖

5y trước

🤣 🤣 🤣

Mkn durian. Hihi