Kencing manis

Ni ank keempat saya tp first time sangkut kencing manis, nurse call bg date appointment ngan pakar pemakanan 28hb ni... nnti sblum check up 3/8 kena buat bsp pulak. Ada kes yg sama kes saya ke?? U all buat bsp sendiri @ buat di klinik

1 Trả lời

buat sendiri pon boleh kalau ade glucose meter tu kt rumah. xyah ulang alik.

2y trước

Tulah... sebab keje jd rasa payah dlm sehari 4 kali nak kuar check bsp tu. Nurse ckp boleh beli kt farmasi