BLOOD TEST HCG 3.30 SAJA (PERIOD DELAY 20 HARI), preg ke tak ya, naluri rasa mcm ada hmmmmm

Next treatment kesuburan nak cek if tube ada block ke tak, diorang akan masukkan mcm ink dan scan, tapi kalaulah sya hamil, sya takut ink tu merosakkan kendungan sya, tapi blood test hcg 3.30je huhu, cek hcg melalui kencing mcm ada mcm tiada... pening laaaaaa

4 Các câu trả lời

3.3 tu memang tak pregnant. Sy 15 pun tak pregnant sis.

1y trước

yep betul... semalam sya p ultrasound, cek dua2 ovari sya ada follicle kecik2 je... dok kata pcos, means sya akan continue treatment utk inject ink utk cek tube fallopian ada blockage ke tak