Hi mommies, normal ke kalau trim 1 ni takda rasa alahan mcm kebiasaan, tapi always lapar and angin.

newbie mommies

2 Các câu trả lời

Sama sis. Saya pun takda alah sampai ragu2, aku mengandung ka tak ea.. masa scan tak nampak apa2 lagi. Cuma bezanya saya tak lalu nak makan dan perut berangin. Saya ada baca, normal ja kalau tak alah trim 1 sebab respon setiap badan tak sama. Kawan saya pon takda alah langsung dari awal mengandung sampai dah masuk 7 bulan. Orang cakap kalau takda alah ni anak lelaki 🤭

1y trước

Kira teori mengandung anak lelaki tak alah ni tak boleh pakai lah ea.. sebab ada ja yang alah kan.. hehe. Ekceli alah tak alah ni depend pada respon individu. Tak alah pun rezeki juga tu 🤭

Sy pun sama sis..xde rasa alahan, risau jgk kdg2 tu 😅 Tapi mmg akan rasa perut berangin kalau trlambat makan sikit pun..