New mom here. Baru keguguran awal tahun dan skrg lewat period 3 hari. minta pandangan semua 😊

Hi. new here. saya nk tny saya guna opk & upt dan dpt rwsult seperti ni.. +ve ke? kalau betul sudah 4w3d

New mom here. Baru keguguran awal tahun dan skrg lewat period 3 hari. minta pandangan semua 😊
2 Các câu trả lời

upt double line..positif ni.awal lagi tu line samar.lagi 4 hari cek balik mesti makin terang..boleh start mkn folic acid..

bila last period ? brp hb ?