Scan gender mitos

Hi new mom. I know we are excited to know the baby’s gender. Tapi nak tau gender cuma melalui DETAILS SCAN. Tak usah percaya la suka makan itu ini/ alah teruk atau tau/ muka breakout atau flawless refer kepada gender. Tak sama setiap pregnancy.

1 Trả lời

setuju. pengalaman sy, dua2 pregnancy dpt alahan sama, craving pun serupa, muka sama breakout. tapi bila scan, lahir dua2 gender berbeza (1st girl, 2nd boy).