Sy ingin tahu kesan dari nebulizer & suction pada bayi adkah tidur lena nak susu kena bangunkanny

neb dan suction

1 Trả lời

baby sy kena neb dan suction,sy bagi susu mcm biasa. ikut jadual. tp sy kurangkan kuantiti susu supaya baby tak tersedak. biasa 6oz sy kurangkan 4oz sekali menyusu. kalau biasanya 3jam sekali 6oz,tp bila 4oz sy bagi 2 jam sekali. sy ikut saranan Dr pakar kanak-kanak. tp bila baby dah ok ikut balik rutin lama

12mo trước

trma kasih sis