nak tanya ?

Nampak double Line tak? First timer... B4ni cek tak pernah naik walaupun kabur...

nak tanya ?
10 Các câu trả lời

mcm saya sis , insha allah ada rezeki kita , saya pun tggu smpai delay period , semoga allah makbulkn doa kita

4y trước

Sama sy. Saya jangkaan lagi 10 hari period. Dua hari sblm ni lepas bangun utk sahur saje2 nk test upt, ada 1 tu line kabur sgt/samar. Semoga kita semua dikurniakan rezeki zuriat bulan mulia ni

Yup it’s a positive. Nnti it will getting darker for sure. Take care!

Positif... Sy dulu pun mcm ni... Cek 2 3 hari lagi dia akan terang

Positif.sy dulu pun mcm ni. Hari2 cek naik sikit2 sampai terang.

sy nmpk line tu..yeay! tahniah sis,doakan sy pulak tau..

Positif tu in Shaa Allah. Nnti cuba lagi seminggu dua

4y trước

Harap2 rezeki sy bulan baik nii.. amin

Ade ni in shaa Allah. Sbb line tu kaler merah.

4y trước

Same la.. sy bln 10 thun lpas.. tapi 5 week je.. lpas tu period. Chemical pregnancy. Alhamdulillah bln ni ade naik mcam ni jgak.. nk tgu lagi baru repeat test.

👏👏👏👏👏tahniah

Ada tanda2 tu dah😊

check lg 2 minggu ye