tukar buku pink

Hi Nak.tanya.. skrng sy buat bukupink dkt kk johor...kalau nak tukar pergi kk perak mcm mana ye? minta kk jb tukar ke mcm mana?... sbb nnt nk salin dkt perak... due bulan 3 ...kalau boleh bulan 12 ni tukar pergi kk perak😅ada sape2 pernah buat mcm ni ke?

2 Các câu trả lời

saya kat kk area shah alam , 4 minggu sebelum due saya balik kampung suami, beranak di sana . kk area saya kata nanti terus gi kk area kampung suami, ambik tarikh . bgtau nak tumpang check up . better sis Tanya kk area sis macam mana pulak . sebabnya saya cuma tumpang check up di kk area kampung suami dalam 4 minggu je

macam KK sy, doktor buatkan surat referral & nurse catat² sikit dlm buku pink utk transfer ke KK lain. So terus pergi KK tu bawa buku pink maklumkan nak check up disitu sehingga bersalin/habis pantang. Nurse KK yg baru akan tanya berapa lama kita akan duduk kat area tu sbb lepas bersalin nurse akan dtg rumah pula.