Help a CS momma!!

Nakaraos na rin! Naglabor for normal delivery until 9 cm pero nag eCS dahil nakapoops na si baby. CS mommas, penge tips: 1. Ano po ginagawa nyo para mabilis maghilom ang tahi? 2. Paano alagaan ang newborn na CS ang momma? Do’s and dont’s! #firsttimemom

1 Trả lời

follow advice of OB about stitch care (to avoid infection) and activities when you get home. no heavy house chores. focus on your baby first. sia lang ang pwedeng buhatin na mabigat for faster recovery sa tahi sa loob. kahit CS ay hindi laging nakahiga to keep blood flowing. always wear your binder to support your belly. when nursing, you can use pillow under baby para hindi masakit sa likod. you can also do side lying breastfeeding but you need to know how to do it properly for safety of baby. support system ni hubby/partner, pinaka importante, to help you in taking care of your baby. eat food na vitamin-rich, fiber, iron-rich due to blood loss and avoid constipation. don't eat food na makakapagconstipate.

1y trước

will keep this in mind. salamat mommy! ❣️