Asyik baca scroll je pengalaman ibu ibu lain 😅

Nak tunggu ke period asyik check tracker je. Aduii. 3 hari lagi menunggu due period. Sebeb sebelum ni pernah check upt sebelum period samar2. Then taknak sgt berharap. Simtom yg alami sekarang pun lebih kurang je mcm nak period. Tapi kali ni pelik sikit. Sebab semalam ada keluar mcm tompok air milo tu, sikit je sbb setompok tu je. Tukar pakai pad takut nak period. Sekali sampai harini clear xdak apa. Pinggang bawah perut ni jangan ckp dah, mcm dh sengal2 😐 lepas due period baru yakin sikit nak cek upt semula 😅

7 Các câu trả lời

paham.. sye pun dlu mcm tu jgak.. mnanti ble lmbt period.. ble da test upt.. tggu plak ble bley scan... memg sntiasa bdebar je.. tp insyaaAllah klu da rezeki, x kemana.. doa byk2

Samela kita, asyik baca, nk mnunggu delay lagi 12 hari🤣

take good care sis.. semoga ada rezeki ya.. 🥰

sabar...insha allah ada rezeki utk sis🙂

Sama la saya, nnti sis update ye

mg dpmudah segalanya .aamiin

insyallah ada rezeki nnti