Bole ke 33 weeks gi camping?

Hi nak tnye, bulan 12 ni dlm 24hb suami saya ajak camping dgn keluarga die, saya jadi serba salah nk ikut die gi camping ke tak, sbb saya dh msuk 3 trimester , dgn perut boyot saya lagi hahahha, suami sy tringin nk mandi sungai kt tmpat camping yg kitorg pergi hritu bulan 9 pstu plan nk gi lgi dgn sedara mara family die, sy risau pulk nk gi sbb yela nk dkat ii bersalin ni😂🥹 tkde risiko ke eh? Sy pun bile dh nmpk sungai mmg tksedarla sy mengandung sy jenis lasak jgk, hm cmne eh, nk tolak tpi serba salah suami tringin sngt nk mndi sungai tu, klu pegi, kena ambik risiko laa apa ii jadi #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

1 Trả lời

Ya betul. Jawapan dah ada dah tu. Ikut awak dan keadaan. Jangan fikir orang, dan sepatutnya orang pun kena fikir situasi awak. Bagi saya, memang agak risk la kalau sungai tu. Batu2 licin. Kena lebih berhati hati.