Berbengkung lepas ceaser

Hi all nak tnye boleh ke berbengkung selepas 30hari berpantang as ceaserean mom ya ?

1 Trả lời

kalau awak takde rasa sakit kat bahagian luka tu, should be okay je nak bengkung. sy czer anak dah 4 bulan, tapi sampai sekarang tak berani nak pakai 🤣

2y trước

ikut orang kot awak. cuba awak pakai sekejap, untuk beberapa minit. kalau okay, masa duduk pun okay, boleh la teruskan. sy tengok sashaabdulaziz tu, elok je dia pakai bengkung lepas czer.