hai ibu semua

Nak tnye berape week ye rasa bby bergerak...sy bru masuk 18 week tapi x rasa lagi..

32 Các câu trả lời

sy rasa masa 18 week. tp xkerap pun..kdg2 je rasa. time tgh duduk rilex2..tetiba rasa baby gerak..mcm bubble.

Saya 22 week baru baby start aktif, ikut juga sbb sy bdn besar kulit tebal sbb tu tak terasa baby gerak 😂

Saya 18 weeks dpt rasa.. Tapi rasa mcm sendawa macam tu.. Slow2 je.. Semoga sis dan baby sihat❤️

mse anak first sye 18w dh rasa..anak second ni org ckp 12-14w dah rasa..btol x?

normal sis .sy pn rsa mcmtu jgk .. dh nk dkt 24w bru sy rsa sgt bby bgrak 🥺

sy 21w dah rasa... sebelum tu dlm 20w dh gerak,tp sy ingat kan angin...

Sy 16week dah rs die gerak2… 19weeks bleh nmpk kat perut gerak2…

saya 20.week br rasa...tp ats org kan..ad yg awl ad yg cpt..

Bergantung. Kalau sy 16w dah rasa alhamdulillah

Kalau 1st Baby, maybe 20 minggu lebih baru rasa