Swab test tanpa luka perlu bersama dulu tak?

Nak tnya..kalau xnk bg luka masa swab perlu ke bersama suami dlu sblm buat swab..mngkin utk tujuan bagi lembut atau besarkan jln masa nk msk mucung itik nnti..sy ada keputihan..ingt nk swab..tapi dah bape bulan xbersama..tkt rahim luka je..

2 Các câu trả lời

Eh tak la awak. Tips taknak bagi luka, awak kena relax. Ikut cue doktor. Tapi kalau ada luka pun normal, sebab bergantung pada cara doktor swab tu.

12mo trước

Masa saya buat tu bill dalam RM300++ termasuk ubat, consultation, HVS procedure. Ni sebab saya memang checkup situ. Pernah terbaca pengalaman mommy yang lain buat kat klinik swasta. Dalam RM80-RM100++.

Tak luka pun.. Relax ja.. Tarik nafas buang nafas... Kjap je tu..

12mo trước

Mudah2 dpt rilek..sy jmpa doktor ni berdebar skit 🤭