BAYI DALAM KANDUNGAN KECIK

nak tnya vitamin apa yang sesuai untuk naik kn brat baby dlam kandungan? Dan untuk tmbah kn air ketuban? sy scan msa 29 week bby sy bru 628gram.. dan air ketuban kurang..

2 Các câu trả lời

Nak tambahkan berat baby awak perlu lebih kan protein (ayam, daging), minum susu, makan kekacang. Nak tambahkan air ketuban, awak perlu banyakkan berehat. Elakkan kerja berat. Minum air secukupnya. Apa apa pun minta nasihat daripada doktor. Itu yang terbaik.

Minum susu untuk naikkan berat baby. Untuk sir ketuban kena minum air secukupnya.