Bayi 2 bulan 19hari

Nak tnya mmy semua, normal ke bby 2m 19D sush tidur siang.....dulu dia tidur lama 1-2 jam 3x sehari....sekarang ni tidur cuma 30-40minit ja...mata ngntuk tapi tidur tak lama n kjp sgt...

3 Các câu trả lời

ank sy pun mcmtu, sbb mata diorg dh lebih nampak dan telinga lebih peka, dgr mcm2 bunyi jadi x lena tidur.. ank saya pkai buai bru lena lama dpt 2-3 jam

mcm bby sya tdo 30-40 minit.. pas tu bngun tdo blik.. kdng² sya yng ngntok

Malapkan suasana bilik, pasang white noise, bedung.