Boleh tak mkan actifast

Nak tnya mengandung 11 minggu boleh ke makan panadol actifast..sakit kepala yg amat sangat sekarang ni

4 Các câu trả lời

Kalau pregnant doktor mmg bg paracetamol je sis..tu je yg selamat utk kndungan,jgn mkn sebarangan ubat yer..kalau rasa perlu,sis tnya doktor apa yg terbaik..pregnant ni kna jaga semua,dr segi mknan dan ubatan

Saya pun 11w migraine setiap hari ni, skrg admitted HTA. Doctor bagi paracetamol atau panadol biasa je. Actifast tak sure boleh ke tak.

saya penah dpt sakit pinggang masa 1st trimester..ubt tahan sakit max yg dktor bagi hny panadol 650mg..yg biasa kita makan tu 500mg

9mo trước

Actifast lain sis, paracetamol tu lain..walaupn mg tu sama tp kndungan ubat tu xsama mcm actifast..masa mengandung ni ubat xboleh mkn sebarangan tnpa konsultasi dr doktor

Elakkan makan actifast