Main Sndiri

Hi all, nak tnya logic x klu time hamil suka main miss V sndiri and puting smpai klimaks. I try nak avoid tp xdpt. I dgn husband LDR, klu husband dtg dia tkt nak bersama sbb tkt i penat sbb dh 32wks. Last2 bila i sndiri2 i kena juga main miss v and puting sendiri, Klu x buat, i x dpt nak tdr. Tp tkt effect baby, ?? help me...

40 Các câu trả lời

Tak penah dengar lagi,mybe hormon try la discuss dengan husband...

Alamak. Hihihi saya pulak kurang nafsu emm 🤦‍♀️

Dlm agama kami dilarang buat mcm tu cuba elakkan...🙏

ya allah jangan! cuba avoid cari cara lain untuk tidur.

🙁🙁🙁🙁 main sendiri? jangan buat.

hahaha menakutkan org skang punya pertanyaan

3y trước

sy pun mcm awk... asyik nk jer.. skrg risau..tkt keadaan baby. sy tunggu jwpn juga ni

excuse me.., LDR tu ape? sori... tumpang lalu

5y trước

ohh... hahaha... tq2

Sis dok area mane ye?kalo blh sy akn bantu

3y trước

bantu apa giler

Hehe smala sis mmng xdpt tido

Pembawaan kot