Hospital putrajaya

Nak tnya kat mommies... Ada tak yang pernah bersalin di hospital putrajaya? Apa procedure nya ye? Kena booking dlu ke atau kena bagi surat rujukan dri kk ke atau mcm mn ye?

4 Các câu trả lời

Ye kalau bersalin biasa boleh je walk in waktu nak bersalin nti tp yg ni utk org putrajaya la kalau org luar xsure plak sbb skrg hospital cyber dah buka ni kot tolak sane

2y trước

Kalau keje non gov kne deposit 800. Keje gov free

call & Walk in booking - pilih doktor- hadir pd tarikh misi bagi (usually 2-3 months before due) - bawa buku pink sekali

tak silap saya, sis boleh pergi untuk register dulu. yang penting jangan lupa dokumen atau surat rujukan dari kk

Kalau fpp kena call dan booking. Kalau tak guna fpp, nak terberanak terus boleh redah je.