Empire Sushi

Nak tnya Kalau sushi mcm ni boleh makan tak ? #9week #firstbaby

Empire Sushi
4 Các câu trả lời

sedapnya sushi..sy pun teringin drp 8week skg dah 11week masih belum makan..ada tanya org diorg ckp avoid dulu sbb ada cuka dkt nasi sushi tu..sy tunggu trimester ke2 baru nak makan.. tp ada yg komen tu blh mkn just avoid yg raw

Saya makan je..tapi saya ambik yang fully cooked sahaja..tapi makan sebab teringin duk tengok sushi bonanza baru2 ni😂..cukup sekadar lepas teringin

nak makan tu boleh, cuma sekadar nak rasa je lah, means kuantiti sedikit 🤗 makan yang dah fully cooked sahaja 🤗

for me if nak makan boleh tapi bukan raw material... ^_^