Susu badan

Nak tnya ibu2, kandungan berapa week ya susu badan Mula ada? I mean mcm puting kita ada bsah2,lembap ..mcm susu bdn pun ada .cuma tak kluar bnyak..

3 Các câu trả lời

Saya dah start ada kolustrum around 16 weeks. Tak picit, cuma start bersihkan kalau keluar masa urut sikit dada sebab ada cyst yg sakit (dah jumpa doktor). Not cancer.

2nd trimester bdn dh produce. akan keluar banyak once dh bersalin. skrg klu ada basah2 xperlu picit. bersihkan sahaja

week belas2 dah ada. around 16w kut, lain orang lain. jangan perah/picit. just bersihkan supaya tak berkerak.