Buku pink

Nak tnya buka buku pink 9 week boleh ke? Sebelum buka tu kene buat appointment dulu kan? Saya nak buat appointment masa berapa week ye? Saya pernah terkena chemical pregnancy sebelum ni. Skrng dah 5 minggu #firsttimemom

1 Trả lời

buku pink 8w to 12w. nnti dh 8w pegi scan dulu dkt klinik swasta. complete gambar dgn heartbeat, buat appointment dgn kk utk buku pink. nnti dorg bgi date. bwk ic husband n wife, sijil nikah, kad vaksin n booster, gambar scan klinik swasta tu sekali.

2y trước

Ok tq sis. Saya dah call kk. Kk bgi tarikh buka buku terus masa kndungan 9 week