Baby 9 bulan

Nak tnya, baby dh 9 bulan tapi gigi takde lagi, normal ke? 😬

5 Các câu trả lời

Normal baby sya 9 bulan x ada gigi lgi nak tnye juga normal ke baby klu nk duduk perlukan bantuan belum bljr duduk tapi dh belajar berdiri

normal☺️.ank sy yg lain umur setahun bru ada gg.yg bby ni cepat pulak.8bulan da tumbuh gg🤭

Baby saya dah 10 bulan bayang2 gigi pun tak nampak lagi ni 😄

bby sy 10bln baru naik gigi bawah. setahun baru gigi ats naik

Normal sis anak i 9 bulan pun xda gigi lgi hehe