Kepala baby

Nak tnya, my baby 2 month old, it's okay ke kalau baby bnyak paling kepala belah kiri je, if dukung or bring kepala mesti pandang belah kiri je, family rmai ckp jgn biarkan risau makin besar nnti jadi teleng ,betul ke? Klau kita betulkan kepala hadap kanan dia seboleh2nya nk hadap kiri, nangis kalau kita tahan kepala dia dgn bantal or tangan.#pleasehelp #firstbaby

2 Các câu trả lời

Kena ubah posture kepala dia. Memang dia akan menangis. Normal tu sebab dia rasa x selesa. Boleh jd anak puan mungkin ada torticolis. Bawak jumpa pakar kalau risau.

2y trước

torticolis ni sbb kan muscle leher kan? means kepala dia jadi senget, tpi kalau dia tido kpala dia okay je straight or kekanan, cuma dia berjaga dia lebih suka pndang kekiri,.

Masih sama ke sis sbb anak sy pun suka kiri.. risauu skrg dia 2m

1y trước

hai sis. anak saye mcm ni. bby 1 month. semua asyik ke kiri. tgk bnda p ke kiri. tido kiri. dh betul blik masih ke kiri..