hai nak tanya saya bersalin 19/05 tpi smpai skrng tak period lgi dan saya tak mkn apa2 pil perancang

nak tnya adakah mommyss sama macam saya jugaa?

6 Các câu trả lời

Saya bersalin 29/5, ambil injection depo and pam susu badan. Bila tanya nurse, nurse kata normal. Period mmg ambil masa utk dtg semula, ada yg terus period

sy pun bersalin 19/5,smpi sekarang pun tak period lagi..tak ambil ape2 perancang,nurse bagitau normal jer..tunggu nanti akan dtg sendiri period tu..

Sya brsalin 24/6, 30/8 saya dtg period, hbis period 10/9 cucuk depo, lps tu period bulan ni tak datangg, tapi sakit kpala tu laa

Saya bersalin 25.5 sampai skng belum period . Fully bf baby . Checkup kk nurse cakap normal .

Saya bersalin 15/5 sampai skg belum period.

Menyusu bdn ke

9mo trước

campur formula