PEMAKAIAN BRA

Nak tnya ada x mommy sini yg kat rumah lngsung x pkai bra? Sbab sy slalu kat rumah n mmg x pkai bra kcuali nak kluar. Ada apa2 effect x klu x pakai? Btw skg tgh pregnant tu yg x selesa sgt nak pkai klu kat rumah😅#seriusnanya #firstmom #pleasehelp #ingintahu

10 Các câu trả lời

tkde ape effect pun, cuma seeloknye pakai utk tampung breast, org kata bgi breast lawa dan mantap cmtu, tpi klu nk tido tkyhla pakai heeh,klu kt luar pun sy pakai nursing bra sjak preggy ni smpai bersalin

Ok jee sis , saya pun sejak preggy tak pakai bra kat rumah kecuali keluar rumah baru pakai . Tu pun beli nursing bra baru selesa sbb bra yg sbelum ni tak selesa sbb sempit rasa senak kat dada .

ok je sis.. sy pon kt rumah xpakai bra.. jgn xpakai seluar dalam pulak sis, risau kne jangkitan.. pengalaman sy awal² pregnant malas nk pakai seluar dalam kne jangkitan masuk hospital seminggu.. 🥲

8mo trước

alama ya ke, sbab sy kdg x pkai seluar dlm

Apo sis. Sy drpd tak kawen sampai Kawen duk rumah memang tak pakai bra and panties. Dh mengandung lg la pakai singlet je. Mmg normal Kot kena breast rest. Boleh google je sis.

Sama saya pun! Rasa sempit dada kalau pakai bra padahal pakai maternity bra n size lebih besar dari biasa. Pakai bila keluar rumah je

Okay je sis. Saya pun kat rumah tak pakai sebab tak selesa. Tapi keluar rumah pakai maternity bra tu

takde effect, okay je. sy kat rumah pun tak pakai bra. kalau keluar, pakai maternity bra

hahaha ingt saya je mcm ni🤣 selesa sgt bila takpakai..rasa bebas🤭

Setahu saya Tak de effect, saya pun sama Sebab Kadang Tak selesa

sy pakai bra mnyusu yg mcm sport bra lembut je, xde besi.