Kepala baby luka

Nak tnya ada x ibu2 pnah kena mcm ni? Sblm ni sbab kepala baby ada yg mcm kulit kering, mngkn sbab masa mndi kmi slalu gosok nak buka kulit kering tu,, tu yg jdi smpai mcm ni #bantujawab #bantujawab #firstmom #ingintahu

Kepala baby luka
3 Các câu trả lời

kena letak baby oil atau minyak kelapa. lama sikit baru gosok² buang. jangan buang masa kering nanti luka

kesian nye dia mesti perih tu, lainkali awk letak je baby oil lama² kulit kering tu akan hilang

5318087