Berak berdarah 24 minggu

Nak tnya ada sapa2 penah berak berdarah tak? Risaunya..kandungan mcm mna?ok tak..skrg ada kat kecemasan ni#firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sy penah berak keluar darah. doct ckp bahagian Rahim Dan kawasan buang air besar Dua tempat yg berbeza. jd tak de effect pada kandungan. nnt awk tny details dgn doct senang boleh berjaga jaga. t care ya ♥️

2y trước

Owh ok..sya tadi dr bagi ubat cair najis..harap ok laa..

cuba beli ubat lactulose dkt farmasi. minggu lps saya pun kne sembelit. Alhamdulillah minum tu ok.

2y trước

Alhamdulillah dr pon bagi ubat tu..haritu berak ok xda darah..harap cepat membaik🤲🤲