nak tahu penjgaan awal kandungan sbb ni kali ke3 mengandung yg 2 lgi kegguran. ap yg prlu sya hindar

nak tip iaga emosi dan penjagaan kandungan awal

1 Trả lời

kena bykkan bed rest, jgn buat kerja berat. makan folic acid, real food (bykkan buah sayur). boleh ke kk utk early booking sbb ada history 2x miscarriages. & kena always positif. pantau juga spotting/bleeding, kalau ada even sikit pun terus ke emergency tau.

2y trước

kalau ikutkan dah berapa week? kalau nak pasti, boleh je double check kt klinik. if ada duit lebih boleh buat test beta hcg, yg ni mmg tepat. moga dipermudahkan ya☺️