Ubat kalsium

Nak tanye ubat kalsium apa yg sesuai untuk ibu hamil yg mengalami kekejangan ? Selain dri minum susu .

4 Các câu trả lời

try minum susu farm fresh penutup colour biru tu, sy pun jenis xlalu minum susu.... yg tu je bau dia xkuat sgt

saya tak minum susu jugak, saya mkn ubat kalsium brand obical kotak purple.

kalau xminum susu nnt bsgkut dgn drh klau boleh pksa diri mnum susu

2y trước

Susu sy mnum tp 1x sehari . Xleh mnum 2x nk muntah paksa pn trkeluar jugak . Jd 1x je sy mnum .

mintak dkt doctor ya.