Suggestion please..

Nak tanye . Nipple cream jenama ape yang okeyh . ? #firstmom #SeriusTanya

4 Các câu trả lời

Waktu pantang anak no 4 saya sapu extra virgin olive oil sahaja. Letak sikit dekat facial cotton, selit dekat bra. Alhamdulillah menjadi. Once rasa perit sikit je dekat nipple, terus buat jangan tunggu melarat. InsyaAllah this time anak no 5, planning to use the same method.

Kalau sy amik 2in1 . Bby bleh pakai utk ruam , ibu bleh pakai utk niple. Bepanthen

Saya 2x beranak guna brand medela A bit pricey Ada jenis yang tak perlu cuci

Sy pam susu & ambil sikit letak dkt area nipple yg melecet