Resepi .

Nak tanye .menu menu yg best untuk anak 1year . Anak saye die tak suka mkn makanan yg same .stiap hari kena lain lain.klw hari ni da buat bbur kat die .esk buat bbur die msti taknak mkn . So kalaw ade resepi yg best best bleh share .

2 Các câu trả lời

Ya boleh. Join je group fb: Happy Baby Foods Malaysia. Disana dari 6m ke 2years.. Ada pelbagai resepi di share oleh mommies di sana.

Haah...biase klu ank2 dh strt membesar nie dh pndai pilih mknan sendiri...huhu...kene pelbagaikn mknan dyorg...