Susu Kehamilan

Nak tanye kalau baru 6 week boleh ker amalkan susu kehamilan ? taktahu sangat sebab baru mengandungkan anak first . Mintak pendapat semua yee ?

33 Các câu trả lời

Boleh yunk. Sebenarnya lagi bagus. Teruskan minum susu wlupun lepas bersalin.

Boleh je minum. Sy lom pregnant lg da suke minum susu. Untuk protection awal.

Boleh saja. Lagi bagus sbb utk elak mual dan paling penting dpt cegah anemia.

Minum susu 0% sugar.. Any brand is okay as long as its 0 sugar.. 😌

Bleh jee sis . Susu bgus untuk perkembangan janin .

Susu enfamama,,nurse suruh sy stop minum similac sbb susu tu manis

5y trước

Saya beli enfamama tin rm50

Kandungan kita sama laa sis 😀 boleh je amalkan saya pun sama ,

5y trước

Sy minum susu Anmum sis

sy minum frisomum, nk amik anmum tkot sbb gula tinggi

Boleh saya 6 weeks pun dah amalkan everyday

Susu bagus utk merancang dan mengandung..