Lotion strech marks

Nak tanye ibu2.. ada sapa2 pernah guna lotion stretch marks yg ni x?? Ok x?? Atau ibu2 guna brand ape? Ada effect apa2 ke dekat bby kalau pakai lotion ni hari2? #12weeks #firstmom

Lotion strech marks
28 Các câu trả lời

Sya pakai brand ni bio oil. 3 lotion. Yg botol pump tu and tummy butter. Stretch mark tk naik bnyk, ada sikit pon dia cpt hilang. Yg best kulit tak gatal and rsa tegang. Soft je skin.

Ikut orng juga sis. Saya dari awal 5w sapu lotion stretchmark dlam gambar tu la. Tp masuk trimester 3 tetap kluar stretchmark 😩 tp lepas bersalin dah pudar balik dah.

5mo trước

Betul sis. Pembawaan tu lain2. Ade orng dia xsapu ape2 pun xkluar stretchmark. Ade orng dia sapu la macam2 tp tetap kluar 🤣 so xleh nak samakan smua orng. Ade kata sbab keturunan ade kata pembawaan.

Saya pakai lotion brand ni ms pregnant ni. Bau dia menenangkan. Lotion dia utk 1 badan. 1 badan la saya letak termasuk perut 😂

saya dari awal pregnancy mmg dah sapu lotion, setiap hari mesti tak lupa sapu ,alhamdulillah takde langsung stretchmark 🤲🏻

saya guna lotion ni dri start tahu pregnant smpai bsalin, sngat recommended 👍🏻 mmg tkde stretch marks dkat perut

saya Tak de stretch marks walaupun dahh 3 mengandung. apa yg penting Bila rasa gatal jgn Garu direct Guna kuku.

sy guna produk tu dari trimester 1 last2 trimester 3 .. kluar juga stretch marks tu...ikut org juga kot

saya tak guna lotion ni, bau dia pelik + gatal perut 🤣 sy sapu minyak message oil baby pigeon tu je

best sgt strecthmark pudar sy suka guna brand ni . Sejuk je perut setiap kali pakai & xbahayakan bby .

sy baru masuk 10weeks dh pakai lotion ni. harap x naik byk stretchmark. kalau naik pun, cpt pudar