supplement

hi nak tanye ade yang consume supplement iberet tak sepanjang preggy ni??

supplement
5 Các câu trả lời

Saya makan iberet. Sebelum ni zincofer. Tapi dah masuk 6bulan. Takleh nak teruskan sebab lepas makan auto muntah. So doc ganti dengan iberet

Consume iberet sepanjang ketiga3 journey preggy... prefer mkn waktu mlm 2biji terus sblm tidur.

4d trước

boleh mkn 2 biji trus ke sis? sy mkn pagi dgn mlm sebiji kdg2 mcm terlupa nk mkn 2biji terus takot overdose pulak .

Saya🙋🏻‍♀️Postpartum pun OBGYN prescribed iberet juga

saya. telan sebiji sehari seperti yg doktor sarankan.

ada. kenapa tu

4d trước

hehe takde pape sis , sje je bertanya