Najis susu formula

Hi nak tanya..normal ke najis susu formula macam ni?fully fm tp kdg2 bg jgk susu bdn 1-2x sehari sbb susu kurang..baby 36hari..susu nan free lactose..baby pun kurang membuang sehari 1-2x shj..susu 2jam sekali 2onz..

Najis susu formula
2 Các câu trả lời

normal nie puan. selagi baby tak nangis masa membuang, tak meneran mcm sakit, najis takde darah, means baby okay je tu. najis dia pun elok tak cair dan tak keras.

sis try cairkan susu tu . kalau bagi susu fm 2skop air kasi 2oz setengah atau 3oz