Upt positif selepas beberapa jam

Nak tanya..kalau upt tiba2 positif tapi dalam masa yg sama tgh datang bulan kenapa ye? Dah try bt ujian kehamilan sebelum date datang bulan.. keliru nie 😕

2 Các câu trả lời

mean selepas beberapa jam baru awak tgok result ka? upt hanya valid 5-10minit sja result dia. lepas tu dh tak valid awak. kena test balik guna upt yg lain

2y trước

xvalid awak. boleh cuba check upt semula. repeat test after 48j. hcg meningkat setiap 48j. if positif upt awak akan mkin terang

ada kdg kdg ubat yg ada HCG blh buat upt positif ataupun ada infection urinari