berat baby

hi..nak tanya..hari ni scan baby 36week..berat dah 2.6kg dah..dr cakap normal la..tp nak tahu ada kemungkinan tak baby akan naik berat lagi..risau baby besar la..

2 Các câu trả lời

Klo xde gdm bb xbsr sis.. jg mkn.. elak mkn mlm.. mkn manis2.. sy plk hilang selera mkn terus.. rsau btl. Berat pn dh turun

2y trước

ada gdm..tp control lagi..berat badan pun tak naik sgt..tp tu la risau baby makin besar pulak sementara nk sampai due..hehehe

Xnaik byk pun nanti. Sy 36w dh 2.8kg, bby lahir 3.4kg, biasa2 saja.

2y trước

aamiin..harap baby keluar sebelum due la..