hamil ke tak ?

hi nak tanyaa geng" ibu" yg berpengalaman , 4 hari lepas (2/10) saya ada try test pregnnt dan hasil nya dua line tapi satu line tu samar tnggal (3/10) keesokan hari nya saya ad try test balik tpi hasil nya negatif hm sob:) , sepatut nya tnggal 4/10 nie saya period dan period saya mmng teratur setiap bulan dari masi bujang smpai kawin tapi skrng sudah dua hari period tak kunjung tibaa perut ad rsa kram , tnggal 5 hari tu ingt kan period dtng sbb pagi tu ad kluar drah skit then ad wrna coklat tpi skit jerr pas tu hari nie sama jerr (6/10) kluar flek coklat ad drh skit" jerr nak tnyaa tu hamil ka ?

2 Các câu trả lời

most probably chemical pregnancy sis. means implantation dah berlaku, tapi sekejap sangat, badan dah gugurkan semula. sebab tu period jadi lambat sikit dan berketul tu.