Timun betik

Nak tanya, timun betik boleh makan tak untuk early pregnancy? Saya baru 9 minggu, tp sbb mak mertua buat timun betik campur santan & durian 3-4 ulas jadi saya ambil rasa dlm 2 mangkuk kecil. #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby

Timun betik
3 Các câu trả lời

Kalau ikutkan timun betik ngn ubi xbrapa elok sbb boleh jd punca angin dan cirit birit. Sy kmarin cuba sgigit je ubi, cirit birit trus xbrani dah. Tp apa2 pun ikut badan ibu

Doc sy xbgi makan betik lagi walaupon dah 11 mnggu sbb boleh mnyebabkan keguguran..

depends on bdn. kalau lps mkn rasa x selasa jgn mkn lgi dh.

2y trước

ya. dan dia serang urat skli. sy pnh mkn even gigit sikit j sbb tliur sgt. kesan dia sy dpt demam urat.