Kandungan 3bulan

Nak tanya Sya keluar darah kandungan sya 3bulan. itu tanda keguguran ke😢 boleh bagi jawapan pandangan atau apapa baby first 😭

3 Các câu trả lời

Byk tak? Pergi hospital segera sis jika risaukan kandungan. Nanti doktor scan tgk baby ada heart beat lagi tak. Kemudian doktor cek laluan miss v nak tgk ada current bleeding tak etc.

3y trước

Ok tu ada heart beat. Kalau doktor biasa yg handle sis bg jwpn salah doktor tu akan kena marah dgn doktor pakar tau so doktor biasa akan berikan jwpn yg betul most of the time..diorg tak boleh buat salah. Dpt ubat kuat rahim? Bykn berehat tau. Biasa apa-apa kes hospital swasta tetap rujuk kita kpd hospital kerajaan juga. Tapi takpe, boleh je sis pergi utk sedapkan hati.

maaf sis..xboleh bagi pendapat terus..sebab perkara ni kena doktor yang check. lebih baik sis pergi hospital terus. semoga dipermudahkan ☺️

3y trước

aamiin terima kasih ye

G klnk sis..