Kerap cirit birit

Hi nak tanya , sy dah nk masuk 31w minggu ni, kenapa ye skrg saya kerap cirit birit, harini je dah 3 kali buang ulang alik gi tndas, sy tkdela salah makan, sy minum yakult mula ii bgi senang membuang, nthen sy jdi sakit perut memulas smpai rse nk cirit birit je, bila mlm rse nk muntahh n alahan dtg balik , perut pun asyik mengeras je dlm bbrp kali, baby okay je kicking die aktif , cuma sy perasan lps je sy cirit birit mesti badan lemah, yela keluar smua air n tenaga kan, so kena topup balik dgn air, tu tnda nk bersalin ke? Oh ye sy kerap sakit kt ari ii kt bawah perut, adaa masa tu sy berpeluh n rse nk pitam rse badan sejuk ii je, smbil perut mengeras tu contraction palsu eh? Esok sy ada appointment doc maybe sy bole tnye, tpi hrini sy nk tau dlu spe ii ada pengalaman cm sy tak? Normal ke hehe #ingintahu #seriusnanya #firstmom

1 Trả lời

sy skrg 30w pun dh rasa mcmni. tp benda ni normal je sbnrnya. hormon kita ni kdg ada naik turun juga. tanda bsalin cuma turun tanda tu sahaja utk 1st mom