hi nak tanya susu apa yg mmg kebanyakan newborn minum? sy dh beli dutch baby ,dupro, lactogen semua

hi nak tanya susu apa yg mmg kebanyakan newborn minum? sy dh beli dutch baby ,dupro, lactogen semua baby taknak suami pulak sengal dh ckp susu mmg try n error smpi jumpa yg baby minum dia kata paksa je mslh nye smua sy yg hadap sy suruh dia bg ade je alasan nk keluar sy mnta dia beli frisolac katanya klu betul confirm baby minum baru dia beli klu sy bekerja ade duit sndri sy xcakap dgn org bodoh ni sy terpaksa la hadap perangai org xberpengetahuan ni🙂pls suggest susu baby 2 bulan nak susu badan je

1 Trả lời

susu mampu milik ni jenis pekat sis. kalau bby dh biasa mnum susu bdn mmg jrg nk mnum susu jenis pekat nii. mcm ank sye mmg xnk mnum. die buat buang2 je. nak susu yg sama mcm susu bdn kite ni boleh try morinaga. tapi harga mahal la dlm rm70 lebih. nurse byk syor kn sbb die sama mcm susu bdn. nak murah sikit boleh try nan. pon cair jugak. dlm rm50 lebih mcm tu. atau boleh try snow. frisolac pon ok. cuma tulah harga keras sikit la. atau boleh try similac inte-p. dlm rm30 lebih gituu.

1y trước

xde susu yg boleh sama dgn susu ibu awak. awak cuma boleh cuba yg jenis lactosa free ataupon rendah lactosa