due date 8/8/2022

nak tanya skg sy 39w semalam check ada lendir campur coklat . tu tanda atau baby bg hint dulu ? sory blur

2 Các câu trả lời

Boleh amalkan berjalan , buat ketuk ketampi dan butterfly exercise . Lepas saya check 2cm semua tu saya buat , esok tu turun lendir coklat darah ke hospital pagi dah 4cm , start contraction teruk petang 6cm , pukul 7 lebih 8cm then 9 malam bersalin . Sis boleh try , then pujuk baby cepat keluar .

Hi mommy. Boleh jadi tanda bersalin. Saya pun pernah alami spotting tapi bukan dalam bentuk darah. Boleh check di hospital kadang dah ada bukaan

2y trước

Ada kemungkinan tapi kalau takda contraction selalu nya doc bagi lagi masa bukaan buka lagi.