Baby 2 bulan jantung berlubang

Nak tanya siapa ada pengalamn anak jantung berlubang,apa yang pakar buat n macam mana jga baby jantung berlubang.sya kalau bolh nk tahu pengalamn n step2 yg mommy’s buat utk si kecik sbb skrng sy ada ank jantung berlubang dan dpt thu di usia 2 bulan #jantungberlubang #bantu_infomoms #bantushareing

2 Các câu trả lời

follow je ape yg doctor advise. sblm buat apa2 decision make sure tye doctor, chances utk sembuh brpe kalau buat mcm tu mcm ni. lps tu tye ape effect die bile buat mcm tu mcm nii. make sure dh puas hati dgn jwpn doctor bru proceed, kalau perlu 2nd opinion dri another doctor, just go for it.

Semoga segala urusan awak dan keluarga dipermudahkan Allah.